loading

  Inscriere rapida

  CLASE DE GRUP

  Yoga Art

  Celebram frumusetea vietii prin meditatie si constienizare, ne conectam trupul cu Universul prin setarea intentiei personale, circulam prana vitala prin flow-uri dinamice, calmam mintea prin tehnici de respiratie controlata, ne deschidem chackrele si trezim Fiinta Superioara prin conectare. Ne aliniem Sufletul cu Mintea si cu Trupul pentru starea suprema de Fericire. Suntem aici si acum.

  Pilates by Joseph

  Avand la baza metoda traditionala a lui Joseph Pilates, Contrology, am adaugat elemente contemporane si accesorii si am creat viziunea proprie a programului pe salteluta. Activam si antrenam musculatura profunda a muschilor zonei mediene (Core) folosind tehnica de respiratie speciala, lucram musculatura principala ce sustine coloana folosind miscari functionale, trecem prin toate grupele musculare majore pentru ca antrenamentul sa fie complet si compex.

  Body Espresso-30

  Un protocol eficient de 30 de minute de antrenament pentru cei care doresc sa lucreze intens si rapid toate grupele musculare. Este perfect pentru cei care lucreaza de dimineata si doresc sa inceapa ziua cu un tonus muscular crescut si cu energie. Body espresso este shot-ul tau de energie ce poate complimenta sau chiar inlocui cafeaua de dimineata.

  Tower Pilates

  Credeai ca Pilates pe aparate se poate realiza doar in sedinte individuale? Am adus pentru tine o clasa unica, de pilates Tower de grup, prin care poti lucra eficient, folosind scripeti si greutati si te poti bucura de beneficiile aduse de metoda Pilates.Tower Pilates te ajuta sa constientizezi miscarile functionale ale corpului, sa asociezi respiratia, sa alungesti si sa duci corpul la nivel superior de antrenament si de flexibilitate.

  Pilates TRX Suspension

  Metoda traditionala de Pilates pe saltea este imbunatatita cu exercitii facute prin accessorii si prin suspensie TRX, respectand principiile clasice, inlocuind exercitii realizate prin folosirea de aparate, printr-o metoda eficienta de alungire si un antrenament eficient pentru intreg corpul. Trebuie sa incerci ca sa iti dai seama de beneficii.

  Boxing Yoga

  Am creat o metoda activa pentru cei care prefera Yoga in secvente dinamice sau o practica mai viguroasa, prin care posturile sunt conectate cu respiratia. Boxing Yoga include elemente de arte martiale si fitness si dezvolta forta, stabilitate, flexibilitate si echilibru. Fiecare clasa este unica si ofera atat un antrenament pentru trup cat si un exercitiu de vointa.

  CLASE PRIVATE

  Tower Pilates

  Te initiam in tainele Pilates pe aparate, identificam nevoile corpului tau si nivelul de tonus muscular si iti cream un program personalizat de antrenament.

  Prenatal si Postnatal

  Programele Prenatal sunt potrivite pentru antrenarea in siguranta a zonei mediene a corpului, pentru mentinerea formei optime a intregului corp, pentru invatarea si practicarea respiratiei controlate si pentru pregatirea viitoarei mamici in vederea unei nasteri usoare (daca se opteaza pentru nastere naturala). Programul Postnatal este concept sa ajute la recuperarea tonusului si mobilitatii dupa procesul nasterii, la o forma psihica si fizica optima. Iti personalizam antrenamentul si te mentinem in forma atat inainte de nastere cat si dupa.

  Yoga & Mindfulness

  Fiecare persoana are nevoi individuale iar programul personalizat este raspunsul la acestea. Lucram 1/1 si identificam impreuna cu tine nevoile fizice, spirituale si sufletesti. Sesiunile private sunt un dar pe care ti-l poti face tie sau cuiva drag.