boxing yoga intens

Boxing Yoga intens

Practica Yoga a devenit modalitatea excelenta prin care iti poti dedica timp si energie pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Daca scopul tau este sa pierzi acele cateva kilograme in plus si te-ai hotarat sa urmezi si un plan alimentar personalizat, atunci te invitam la Venusao Yoga & Pilates Studio!

Am creat aceasta metoda activa pentru cei care prefera Yoga in secvente dinamice sau o practica mai viguroasa, prin care posturile sunt conectate cu respiratia. Acest tip de Yoga include elemente de arte martiale si fitness si dezvolta forta, stabilitatea, flexibilitatea si echilibrul. Fiecare clasa este unica si ofera atat un antrenament pentru trup, cat si un exercitiu de vointa.

Exercitii de Boxing Yoga pentru slabit

Primul lucru pe care ti-l imaginezi despre practica Yoga nu este acela ca Yoga slabeste, nu-i asa? Totusi, programele de antrenamente efectuate in sesiuni mai intense au chiar scopul de a arde calorii mult mai rapid decat un alt tip de antrenament care implica greutati sau exercitii complexe. Nu spunem ca ar trebui sa renunti complet la fitness sau aerobic ori chiar la exercitiile cu greutati, ci mai degraba sa incerci sa combini un antrenament de Yoga pentru slabit cu unul mai intens.

Clasa de Boxing Yoga chiar despre acest lucru este: combinatia utila, dar si placuta dintre lejeritatea cu care practici asane Yoga si intensitatea cu care te misti mai alert intr-o secventialitate mai dinamica propusa de antrenamentele Yoga pentru slabit.

La Venusao Yoga & Pilates Studio aceasta clasa se desfasoara cursiv, incepand cu o sesiune de antrenament cu miscari lente care se transforma fluid in tipuri de antrenament mai dinamice, executate intr-un ritm alert.

In cadrul unei astfel de clase vei putea descoperi un stil de antrenament care foloseste o succesiune bogata de posturi de Yoga asociate cu miscarile dinamice si succesive imprumutate din box. Clasa se desfasoara intr-o serie de 12 runde la finalul carora toate grupele majore musculare vor fi lucrate, in timp ce inveti sa iti recapeti flexibilitatea si echilibrul si sa lucrezi la coordonare si atentie.

Yoga sau fitness?

Unicitatea fiecarui om este primita cu bratele deschise la Venusao Yoga & Pilates Studio. Intelegem faptul ca suntem diferiti si, deci, nevoile fiecaruia sunt distincte. Cum unora le place adrenalina oferita de antrenamentele dinamice, care implica greutati si forta pura, tot asa, altora le sunt pe plac sesiunile mai lente de antrenament, care nu presupun agilitate sau forta musculara.

Intre cele doua tipuri de antrenamente nu ar trebui sa se puna nici egal, dar nici sa fie nevoie sa se faca o alegere. Propunerea noastra este sa le imbini, fiindca organismul are nevoie atat de dinamism, cat si de relaxare. Incearca o sesiune gratuita de demo si combina forta unui veritabil razboinic cu pacea oferita de invataturile yoghine!

Garantam ca dupa ce vei testa experienta te vei simti revigorat si pregatit sa infrunti orice limita. Trebuie sa testezi si sa vezi ce tip de antrenament ti se potriveste tie in mod special. Iar daca o clasa de Boxing Yoga este prea ritmata pentru tine, poti oricand sa incerci o clasa mai lenta, cu asane fluide, asa cum este Yoga Art.

Alege abonamentul Venusao Studio pentru clase dinamice de Yoga!

Te invitam sa testezi gratuit o sedinta demo in cadrul claselor oferite de studioul nostru de Yoga si Pilates si sa decizi ce tip de antrenament ti se potriveste cel mai bine. Fiecare clasa este predata de instructori profesionisti care iti vor ghida miscarile si iti vor antrena fiecare grupa musculara a corpului. Dar, daca totusi ritmul alert nu este pentru tine, poti oricand sa recurgi la antrenamente mai putin solicitante.