aerial pilates trx suspension

Pilates TRX Suspension

Metoda clasica de Pilates pe saltea este imbunatatita cu exercitii facute prin accessorii si prin suspensie TRX, respectand principiile clasice. Aerial Pilates TRX Suspension inlocuieste exercitiile realizate cu ajutorul aparatelor, printr-o metoda eficienta de alungire si un antrenament optim pentru intregul corp.

Pilates TRX Suspension vine in completarea antrenamentului clasic de Pilates, intrucat in cadrul acestei clase de Pilates te bucuri de o sesiune mai intensa de exercitii dedicate intregului corp. Prin utilizarea echipamentului de Aerial Pilates vei putea sa iti lucrezi intens musculatura bratelor, a coapselor si a abdomenului in timp ce iti intinzi corpul si destresezi vertebrele intr-un mod unic pe care nicio alta metoda nu o poate imita.

Beneficii Pilates TRX Suspension

Nu exista niciun alt mod mai bun de a descoperi beneficiile unei sesiuni de antrenament Pilates TRX Suspension, decat prin participarea propriu-zisa la o sesiune de antrenament alaturi de instructorii Venusao Studio!

Prin atentie absoluta si concentrare, vei reusi sa iti folosesti la maximum musculatura zonei Core si sa perfectionezi sesiunea de antrenament. Iar prin efortul implicat de exercitiu poti face orice miscare de stimulare a fesierului un pic mai dificila daca ajustezi distanta la care te afli fata de punctul de ancorare.

Pentru cursantii care isi doresc un antrenament Aerial Pilates dedicat abdomenului, sesiunile de antrenament Pilates TRX Suspension propun un rasfat absolut dedicat zonei abdominale, prin multiple exercitii care implica intens musculatura.

Pilates cu suspensie TRX va duce sesiunile de antrenament la un alt nivel:

  • Intareste, tonifiaza si modeleaza corpul
  • Creste puterea zonei Core
  • Consolideaza forta musculara si rezistenta
  • Creste echilibrul si consolideaza flexibilitatea
  • Tinteste muschii stabilizatori adesea ignorati in cadrul exercitiilor mai putin dinamice
  • Se concentreaza pe forta de baza, flexibilitatea si echilibrul, toate trei fiind cruciale pentru cresterea mobilitatii

Yoga, Pilates si Pilates TRX Suspension

Daca ai incercat pana acum clasele de Yoga si Pilates, cel mai probabil antrenamentul Aerial Pilates dedicat intregului corp te va incanta! La inceput va fi greu sa vezi asemanarile dintre practica Yoga si Pilates TRX Suspension, insa cele doua au mai multe in comun decat ti-ai putea imagina.

Similar cu clasele de Pilates Clasic si Yoga, sesiunile de antrenament Pilates cu suspensie TRX consolideaza forta si puterea de baza a zonei Core, iar fiecare miscare iti angajeaza nucleul intr-un antrenament intens, care intr-adevar tinteste o cu totul alta grupa musculara.

Combina sesiunile Pilates Suspension TRX cu rutina ta obisnuita de antrenament la Venusao Studio!

Poti alege sa participi la sesiuni de antrenament Aerial Pilates (recomandat chiar si pentru incepatori!) sau sa dozezi usor clasele de Yoga, Pilates si Reformer cu modalitatea inovativa de antrenament Pilates cu suspensie TRX.

Daca deja ai o rutina de antrenament, atunci includerea sesiunilor TRX o va duce la nivelul urmator. Acest antrenament se apropie de exercitiile cardio, intrucat intaresc musculatura si previn problemele articulatiilor. La Venusao Studio dispui de sesiuni personalizate de antrenament, intrucat instructorii nostri sunt foarte antenti la nevoile tale si te asista la fiecare pas cu propuneri de exercitii si miscari perfect adaptate nivelului si conditiei tale fizice.

Te asteptam sa incerci sesiunea de antrenament Pilates TRX Suspension si sa descoperi beneficiile acestui antrenament mai intens de Pilates!