pilates cu aparate

Tower Pilates – Pilates cu aparate

Credeai ca Pilates cu ajutorul aparatelor se poate realiza doar in sedinte individuale? Am adus pentru tine o clasa unica, de Tower Pilates de grup, prin care poti lucra eficient, folosind scripeti si greutati si te poti bucura de beneficiile aduse de metoda Pilates.

Ce presupune un antrenament de Pilates cu ajutorul aparatelor?

Acest tip de Pilates este o modalitate exceptionala de a te bucura de antrenamentele tale preferate intr-un mod complet nou si versatil prin care nu doar ca te relaxezi, dar iti intaresti si intreaga musculatura. Acest nou antrenament te va provoca in moduri de neimaginat pana acum!

Exista atat de multe tipuri diferite de antrenamente de Pilates care pot fi practicate fie pe baza metodei clasice la saltea, ori intr-un mod mai intens si solicitant pentru un antrenament complet al corpului, pe o selectie de aparate.

Clasa Tower Pilates este de departe una dintre cele mai provocatoare, daca nu chiar cel mai provocator tip de antrenament de Pilates. Nu doar ca iti ofera contextul oportun sa iti testezi rezistenta bratelor si a picioarelor cu ajutorul arcurilor si a diferitelor accesorii atasate, dar acest aparat te ajuta sa obtii un echilibru interior si sa te eliberezi de stresul si tumultul acumulat in timpul perioadelor stresante din viata ta.

Pilates pentru imbunatatirea mobilitatii coloanei vertebrale

Antrenamentul de Pilates cu ajutorul aparatelor asigura o relaxare uimitoare a spatelui prin feluritele tipuri de exercitii pe care le poti practica din toate unghiurile – stand pe spate, in sezut sau in picioare. Printr-un control total al tehnicilor de respiratie, vei invata sa iti sincronizezi miscarile cu fiecare inspiratie si expiratie si vei dobandi o mai mare flexibilitate prin constientizare.

Venusao Studio te asteapta cu o experienta personalizata – poti incerca clasele de Pilates in sedinte individuale cu instructorul tau sau poti participa la cursuri alaturi de alti participanti. Instructorii Venusao sunt atenti la nevoile tale unice si se vor asigura in mod constant ca inveti, dar te si distrezi in timp ce practici acest antrenament care iti ofera energia de care ai nevoie.

Beneficiile antrenamentor Pilates cu ajutorul aparatelor

Venusao Studio ofera o experienta complexa pentru antrenamentul holistic al corpului. Exercitiile de Pilates cu ajutorul aparatelor favorizeaza flexibilitatea si te invata sa iti mentii echilibrul in timpul unui antrenament care se concentreaza foarte mult pe respiratia controlata si pe dezvoltarea musculaturii.

La beneficiile antrenamentului clasic de Pilates, adaugam cateva avantaje daca ne folosim si de ajutorul aparatelor. Antrenamentul de Pilates cu ajutorul aparatelor te ajuta sa constientizezi miscarile functionale ale corpului, sa asociezi respiratia, sa alungesti si sa duci corpul la un nivel superior de antrenament si de flexibilitate.

  • Se practica de pe o suprafata stabila si ofera participantilor siguranta pentru redobandirea mobilitatii
  • Clasele se concentreaza pe construirea fortei si a rezistentei musculare
  • Ofera un antrenament provocator, dar adaptabil in functie de conditia fizica a fiecarui participant in parte
Testeaza antrenamentul Pilates – aparat pentru tonifiere si relaxare

Accentul este pus pe mobilitate in cadrul claselor de Pilates cu aparate! Acest tip de antrenament de Pilates cu aparate iti ofera modalitatea perfecta de a preveni rigiditatea articulatiilor din partea inferioara a spatelui si a trata incordarea musculara.

Afla mai multe despre practica Pilates cu ajutorul aparatelor direct de la o sesiune de antrenament! Simte beneficiile antrenamentului pe pielea ta si redobandeste-ti echilibrul interior!