Yoga Art Venusao

YOGA ART

Ne aliniem Sufletul cu Mintea si cu Trupul pentru starea suprema de Fericire. Suntem Aici si Acum.

Celebram frumusetea vietii prin meditatie si constienizare. Ne conectam trupul cu Universul prin setarea intentiei personale. Circulam hrana vitala prin flow-uri dinamice. Calmam mintea prin tehnici de respiratie controlata, ne deschidem chackrele si trezim Fiinta Superioara prin conectare.

Ne aliniem Sufletul cu Mintea si cu Trupul prin cursuri de Yoga, pentru starea suprema de Fericire.

Suntem Aici si Acum. Afla mai multe despre ce este Yoga!

Ce este Yoga Art? Totul Despre Yoga

Yoga este o practica indiana straveche care deschide sufletul si relaxeaza mintea. Te poarta dincolo de acea ”monkey mind” care iti construieste si controleaza listele interminabile de zi cu zi.

Clasa Yoga Art te poarta intr-o calatorie de regasire si conectare cu Interiorul tau, fiindca prin participarea la un curs cu un instructor de Yoga iti deschizi centrii de presiune prin miscari si pozitii de Yoga care te ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea, sa intaresti musculatura si articulatiile.

Clasele de Yoga pentru incepatori propun exercitii de Yoga, numite „asane”, usor de adaptat pentru orice categorie de varsta. Aceste pozitii Yoga sau asane sunt sincronizate cu respiratia si au efecte majore pentru intregul corp, inclusiv pentru relaxarea musculaturii, indeosebi asanele Yoga pentru spate.

Exercitii si Pozitii de Yoga – Asane

Alege clase Yoga Art si vei invata sa folosesti asane sincronizate cu respiratia, in timp ce practici meditatia care te va aduce in Prezent. Venusao Studio propune exercitii de Yoga care se bazeaza pe practica Hatha, ce iti ofera repaos si detasare, relaxare si miscari controlate, tocmai pentru a te detasa si a te tine departe de tumultul zilnic.

Clasele de Yoga pentru incepatori sunt centrate pe posturi controlate, pe care cursantii le practica un timp indelungat sub indrumarea instructorului pentru realizarea uniunii dintre Suflet, Minte si Corp. Clasa Yoga Art incepe cu o incalzire usoare, urmata de introspectie. Ulterior se seteaza intentia, iar asanele trec fluid la posturi mai complexe, pentru ca la final sa practici o scurta perioada de meditatie.

Simte Beneficiile Yoga

Nu doar antrenamentul in sala de forta, cu greutati mari ori stilul cardio sunt singurele modalitati prin care poti vedea rezultate. Beneficiile Yoga trebuie simtite pe pielea ta. Te invitam sa practici asane si pozitii Yoga in cadrul unei clase Yoga Art pentru a te putea convinge de rezultatele durabile, sustenabile si pe termen lung. Nu vei regreta alegerea unui curs cu un instructor de Yoga!

Curs instructor Yoga cu experienta pentru cursanti Yoga Incepatori

Clasele de Yoga pentru incepatori se adreseaza tuturor cursantilor care isi doresc sa se reconecteze cu sinele prin asane usor de reprodus si interiorizat. Ne propunem ca prin aceste cursuri de Yoga sa te ajutam pe tine sa intelegi ce se intampla in Interiorul tau si sa iti conectezi armonios cele mai importante elemente care te reprezinta: Sufletul, Mintea si Trupul.

Instructorii Venusao Studio inteleg fiecare nevoie a ta si te pun pe tine in centrul lucrurilor, tocmai pentru a te ajuta sa iti activezi toti centrii si sa iti imbunatatesti rezistenta, flexibilitatea si respiratia, in timp ce practici meditatia. Alege un curs cu un instructor Yoga la Venusao Studio!