Regulament de ordine interioara si securitate interna Venusao Yoga &Pilates Studio

 

 

 1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea in conditii optime a activitatilor  tuturor membrilor Venusao Yoga &Pilates Studio pentru ocrotirea sanatatii lor, pentru siguranta acestora, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor.

 

 1. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toţi membrii Clubului. Prin achitarea serviciilor si acceptarea conditiilor de a deveni membru al clubului Venusao Studio  dvs. certificaţi respectarea cu stricteţe a dispoziţiilor stipulate in prezentul regulament şi a instructorilor săi.

 

 1. Rezervarea claselor se face telefonic sau prin sms la 0730240991 sau pe email la [email protected]

 

 1. Orice persoana care a implinit varsta de 18 ani  poate deveni membru al Venusao Yoga&Pilates Studio dupa semnarea declaratiei si regulamentului de ordine interioara.. In cazul minorilor este necesar acordul unuia dintre parinti sau al tutorelui legal.

 

 1. Membrii Venusao Yoga&Pilates Studio primesc un cartonas tip abonament, netransmisibil altei perosane, nominal, care trebuie vizat la fiecare participare. Modificarea cartonasului atrage dupa sine penalizarea sau excluderea din studio cu intreruperea abonamentului.

Plata serviciilor se face in numerar sau prin transfer in contul SC Venusao Life Style SRL. Membrii vor primi un dulapior, la fiecare intrare in club, pe care au obligatia sa-l elibereze la sfarsitul antrenamentului. Membrii nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale in vestiarele clubului.

Renuntarea la serviciile optate, din diferite motive ale beneficiarului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate

 

 1. Membri Venusao Yoga & Pilates Studio au obligatia sa citeasca,sa semneze si sa isi asume Declaratia si regulamentul de ordine interioara, in caz contrar le poate fi interzis accesul in Club.

 

 1. Clubul nu raspunde de bunurile de valoare ale clientilor.

 

 1. Membrul Venusao Yoga & Pilates Studio are obligatia de a participa la antrenamente in echipament adecvat si decent. La sfarsitul fiecarui antrenament acesta trebuie sa aseze echipamentele folosite la locul lor.

 

 1. Venusao Yoga & Pilates Studio isi rezerva dreptul de a limita numarul de participanti, in functie de spatiul si de echipamentele disponibile. Programarile se efectueaza numai la studioul Venusao Yoga & Pilates Studio pe parcursul saptamanii in curs (de luni pana vineri) sau prin sms la nr de telefon 0730 240 991, in intervalul 09:00-20:00 de luni-sambata, sau pe email la [email protected].Anularea unei rezervari deja confirmata se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se considera ca sedinta efectuata.


Programarile neanulate in cazul neprezentarii se considera sedinta efectuata. 

 

 1. SC Venusao Yoga & Pilates Studio nu-şi asumă răspunderea pentru starea sănătăţii membrului.

 

 1. Inghetarea abonamentelor se face doar in urma cererii membrului direct la receptia Venusao Yoga & Pilates Studio, iar perioada de inghet este urmatoarea:

– pentru abonamente /3 luni- 10 zile de inghet;

 

 1. Clubul nu isi asuma raspunderea pentru masinile clientilor.

 

 1. Clubul isi rezerva dreptul de face modificari ale claselor si programului de functionare, avand obligatia sa anunte orice modificare cu 24 h inainte.

 

 1. Clubul isi rezerva dreptul de a filma si fotografia in scop publicitar, in orice zona a Venusao Yoga & Pilates Studio si la orice ora.

 

 1. Clubul poate interzice accesul in incinta:

– persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau drogurilor;

– persoanelor cu haine murdare;

– persoanelor însoţite de animale;

– persoanelor cu boli infecţioase;

– persoanelor care nu deţin încălţăminte de schimb adecvată;

 

 1. Este strict interzis:

–  introducerea si consumarea bauturilor alcoolice in incinta.

– consumul produselor alimentare şi băuturilor altundeva decat în locurile destinate pentru aceasta;

– intrarea in Studio Venusao Yoga & Pilates Studio la peste 5 minute de la inceperea claselor– incomodand astfel alti membri sau vizitatori ai Venusao Yoga & Pilates Studio.

 

 1. Fumatul in interiorul Venusao Yoga & Pilates Studio este interzis si se poate solda cu retragerea calitatii de membru al Venusao Yoga & Pilates Studio, fara alte pretentii pecuniare. Fumatul se poate face in curtea interioara, fiind un spatiu special pentru acest lucru.

Venusao Yoga & Pilates Studio isi rezerva dreptul de a rezilia contractul de prestari servicii si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de Ordine Interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.

 

 1. Clubul este in drept sa faca modificări în prezentul Regulament de frecventare a Venusao Yoga & Pilates Studio. Regulamentul actualizat permanent se gaseste pe site-ul Venusao Yoga & Pilates Studio www.venusao.com sau in interiorul Studio-ului.
 2. Venusao Yoga &Pilates Studio se obliga se pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si nu vor instraina sau furniza aceste date catre terti sub nicio forma.

 

 1. Membrilor li se interzice utilizarea in cadrul Venusao Yoga & Pilates Studio, a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta fizica si/sau verbala, atat fata de ceilalti membri sau invitati ai membrilor cat si fata de personalul . Membrii nemultumiti de serviciile Venusao Yoga & Pilates Studio trebuie sa anunte instructorul in acest sens ori sa completeze  in caietul de sugestii si reclamatii sau pe site-ul www.venusao.com.

 

21.Este strict interzisa detinerea de catre membri sau de catre invitatii acestora a oricaror arme, in incinta Venusao Yoga & Pilates Studio, inclusiv dar fara a se limita la pistoale cu gloanţe, pistoale cu gaz, spray-uri paralizante sau electrosocuri.

22.Este interzis accesul cu animale de companie

 1. Venusao Yoga &Pilates Studio poate interzice accesul sau indeparta din Studio persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri, provoaca daune materiale sau de imagine etc. In aceste cazuri Venusao Yoga &Pilates Studio poate dispune si anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati..

 

24.Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa trimiteti e-mail la [email protected]